Ресторан «Златогор»

вишуканий стиль та смачна кухня.

Атмосфера нашого ресторану відчувається з перших секунд візиту! Тут Вас завжди чекають якісний сервіс, ввічливий і розташовує персонал, а унікальний незабутній інтер’єр ще довгий час буде нагадувати Вам про час, проведений разом з нами. Опинившись в головному залі ресторану ви неодмінно зверніть увагу на те, як детально опрацьований інтер’єр, як в ньому по-домашньому затишно. Доброзичлива атмосфера підтримує персонал, який оточує турботою і теплом кожного гостя. У нашому ресторані, вся сім’я буде відчувати себе як вдома і по-справжньому забуде, що знаходиться в гостях.

Тут на Вас завжди чекають якісний сервіс, ввічливий персонал. Вишуканий, незабутній інтер’єр ще довгий час буде нагадувати Вам про час, проведений разом з нами.

Доброзичливуатмосферу підтримує персонал, який оточує турботою і теплом кожного гостя. У меню представлені страви європейської та україських кухонь. Особливу увагу варто приділити запашним м’ясним стравам, приготованим на відкритому вогні.

Комплекс «Златогор» – це приголомшлива територія, де можна прогулятися або викупатися в басейні, насолодитися теплим літнім вечором, покуштувати смачних страв і розділити з усіма своє свято!

Наше меню

-= СКАЧАТИ МЕНЮ =-

Свята – час, який хочеться провести з близькими. Ми подбали про те, щоб ваш святковий стіл не забрав у вас багато сил, і підготували спеціальне святкове меню зі стравами на компанію, які можна замовити напередодні свята і позбавити себе від зайвих клопотів. У нашому ресторані можна замовити банкет, корпоратив, романтичну вечерю при свічках

Наш ресторан